Storeys

Boheme

Stilfull Art Deco

Les mer

Van Gogh

Van Gogh er i vinden. De siste årene har det vært mye fokus på denne kunstneren. Motivene kjenner de aller fleste av oss fra før, men nå har de også blitt til tapeter i kolleksjonen Van Gogh. Kolleksjonen har kommet til i samarbeid med Van Gogh-museet i Amsterdam, som sitter på alle rettighetene etter kunstneren. Nå kan du også få en ekte Van Gogh på veggen!

Les mer

Smalltalk

Barnslig tapetglede til veggene i barnerommet! I kolleksjonen Smalltalk finnes tapet til både baby og de større barna, og du kan velge mellom det helt duse, eller de mer fargesterke variantene. Ta med barna i valget av tapet til barnerommet, så blir det god stemning i heimen

Les mer

Elements

Tapetkolleksjonen «Elements» forener bestselgerne innen stein- og tremotiver fra flere ulike kolleksjoner – inkludert et stort utvalg av de beste og mest solgte designene fra Wood N’Stone.

Les mer

Color Stories

Color Stories – Et mangfold av gode ensfargede design i tidsriktige farger. Overflatene er matte og gir et spennende preg på veggen. Noen av designene har skimmer i seg som skaper et livlig preg. Kolleksjonen er lagt opp som et fargekart med gode fargekombinasjoner. Her blir man inspirert til å velge farger i sitt hjem. (Annenhver lengde må endesnues.)

Les mer

Apelviken

Tapetkolleksjonen Apelviken inspirerer deg til å skape et hjemmekoselig og innbydende hjem. Du finner en rik fargeskala med design som småmønstrete, frukt trær til store flotte blomster. (designet av Hanna Wendelbo)  

Les mer

1838

Vi er stolte av vårt samarbeid med 1838. De har lang erfaring med å skape flotte tapeter og tar vare på tradisjonene så vel som å tenke nytt.

Les mer

Maling, Tjæralin, Farge, Tapet, Gulv, Kalkmaling, Maler, Tapetserer, Gulvsliper – Interiørkonsulent
Denne SmartSiden er bygget av Solberg Marketing